Bu Blogda Ara

Sayfalar

01 Ekim 2014

Diğer Deriler

Demin siyah deri giysilerden bahsettik ya, derilerde tek renk kesinlikle siyah değil.
Size biraz da değişik renklerden birkaç örneklerim de var tabi.


Kahverengi sexy bir deri takımla başlıyoruz tanıtımlara, eldivenle tamamlanan ceket etek kombini sarışın ve kumral kadınlar için çok uygun, çorap olarak yanlış renk giymedikleri sürece tabi.


Kırmızı rengin her kadına yakıştığını söyleyebiliriz ama bazılarına biraz farklı bir tonu daha çok yakışır, mesela yukarıdaki mankenimiz sevgili Karolina Kurkova'ya.
Ama mavi ayakkapları biraz absürd mü olmuş nedir, belki de yazdan kalma olduğu için öyle giymek istemiş de olabilir, bilemeyiz.


Sarı ve kırmızıyı yan yana aslında hiç tahammül edemem ama kadın sarışınsa yapabilecek bir şey yok, hiçbir şey gelmez elimden. Ne yani, kadının saçını mı boyayacağım, yoksa kırmızı deri ceketi lâciverte mi?
Zaten altta mavi kot pantolon var, daha ne kurcalamalı bilmem.


Şimdi şu resme bakınca insanın içinden keşke resmi kesmeselerdi de tüm ayrıntıları görebilseydik diye bir duygu geçer, ama malesef kaynağında tamamı yoktu, belki bir gün bulursam buradan ekleme yaparım.
Kumrallara kahverengi çok yakışıyor, ama kahverenginin yanında eğer ayakkapları siyah değilse eldivenlerin siyah olmasını pek uymamış görüntüsü sergiliyor, ya sizce?


Geldik kırmızılara, kadınların en hakiki rengi ve kanlarımızın rengi.
Hangimiz kırmızıyı görüp de dikkâtimizi ona çevirmedik ki?
Üstte baskılı ve desenli bir ceket altta düz bir deri etekle kombinlenmiş, bir de eteğin aynı derisinden eldivenle. Buradan net görünmüyor ama çorabın rengi de tam kıvamı.


İşte bu model çok güzel, deri pardesü tam olmuş, ama içindeki elbise başka renk de olabilirdi.


Burada da mankenimiz sadece deri pardesü ve ayakkaplarını teşhir etmekte. Keşke içine bir elbise giydirselermiş ama model pardesü tanıtımıysa yapacak bir şey yok.


İşte kocaman bravo, hem de tam puan veriyor ben buna.
Koyu kahve renginde hem ceket, hem bluz, hem etek, hem de ayakkabı tasarımıyla ve kalıbıyla mükkemel bir kombinezon olmuş.


Ve Mor. Benim en sevdiğim renk. Daha çok kızıllara yakışan, menekşe gözlerle bütünleşen, tuhaf bir gizem katan renk.
Bu rengi ve bu kombini her kim tasarlamışsa çok güzel bir şey yapmış.