Bu Blogda Ara

Sayfalar

07 Kasım 2009

Cumartesi İşi

Uzun zaman sorna Cumartesi Mesaisi yapmaktayım şuanda.

Dışarda hava çok güzel, güneş sabahtan ışıdı, sıcaklık orta derecede, kısaca tabir etmek gerekirse hava ve saha şartları müsabaka oynamaya elverişli, gol pozisyonu da müsait, hani dışarı atmak iki kale direkleri arasından ve üst direğin altından tamamen kale çizgisini geçirmekten daha zor, ama gelgelelim ki karşımızda müdafaa hattı namevcud olduğu cihetle gol kaydına muvaffak olsak bile zevki çıkmıyor :-((

Aslinda tam da Ada havası, ama malum-u aliniz ki İş her şeyden önemli, biliyorsunuz para kazanmam lazım ...
Keşke şuan vaporda olabilsem, ama şunu da unutmayın ki, artıkım Devletin olmıyan Vaporların Pervaneleri Bedavaya Dönmüyor ...

Buarada grip de kapıda, tak tak çalıyor kapıyı, ama açıp da içeri almaya hiç niyetim yok ...
Allah vere de kapıdan kovulunca bacadan veya pencereden girmeye kalkmasa, çünkü sürekli penceremi açıp perdeyi aralamamı söyliyen bir ses geceleri kabusum oldu.

06 Kasım 2009

Özlem

Kış geliyor demiştim geçenlerdeki yazımda ... Geliyor ama hava da istikrarlı seyretmiyor ki ... Sürekli değişimde :-(
İnanın nasıl giyiniceğimiz bir "Üç Bilinmiyenli Denklem" ..

Adayı özledim ... Ama gel gör ki adada hiç bir tanıdığım kişi kalmadı :-( Tabi, kışın kim olur ki zaten? Sadece adanın yerlileri, kediler, köpekler, kargalar, martılar, inler ve cinler.

Zaten Karayel'e nazır bir yer, her ne kadar kıştaki vaziyet-i umumiyesini merak da etsem nazlanıyorum ya da karayelden etkilenip üşümekten korkuyorum. Neyse konumuz bu değil.

Bu aralık zaten Ekomoni de Tıkırında, durumlar birazcık karmaşık, ortalık eğer birbirine girmezse bundan sorna hiç girmez :-))

01 Kasım 2009

Evlilik İçin Baskı

Bu sabah çok tuhaf duygularla açıyorum sahnemdeki perdemi, bakıyorum hava çok soğuk, yağmur sel gibi yağmış.
Norminâl şartlarda yaz programı yaparken bugüne Ada koymuşum, nedenini bilmiyorum ama listem hatalı herhâlde galiba sanırsam. Tabi ki istenen her şey gerçekleşmiyor, bakınız bir fırtına neleri değiştirdi? Adaya vaporu işlettirmedi.


Burada bir parantez de sevgili belediyemize açmam lâzım, Botsancı – Ada hattındaki vapor yerine motor koymasını, bunu bilahare yazıcam, şimdilik bu parantezimi kapatıyorum.
Başlığa bakıp da korkmayın, evlenen ben değilim.
Her şeyden önemlisi ekomoni bu kadar tıkırındayken evlenecek kadar akılsız değilim.
Aslında evliliklere karşı olmasam dâhi bu konuda çok acele karar verme taraftarı da değilim.
Tüm bunlara rağmen hayatımın sonuna kadar bekar kalacak da değilim.
Yeri gelmişken etrafımdaki bazı az muhterem çok fazlama şey veren zat-ı şahanatın benim için kız bulma çabalarını ve bulduğu kişiyle evlenmemi istiyenleri gördük ve duydukça içimden kahkahalarla katıla katıla gülmek istemiyor da değilim.


Çünkü eğer onların her dediği gibi olacaksa benim en az bir harem kurmam gerekir, hani Müslümanlık dört karıya kadar müsaade veriyor ya, hesap o hesap işte.
Yani kısaca hukuka ve yasaya karşı gelmek istemiyorum, anladınız onu siz.
Evleniceksem ben evlenicem, siz değil.
Sizinle evlenmiycem, sizin bulduklarınızla veya yakıştırdıklarınızla da değil.
Kendi gönlümün istediği ve doğru kişiyi bulduğumda evlenicem, bu da böyle biline.