Bu Blogda Ara

Sayfalar

09 Temmuz 2022

Kurban Bayramı Mutlulukları

Sonunda geldi gitti derken Kurban Bayramı da geldi çattı çok şükür.
Son zamanlarda oldukça zor zamanlar geçirmekteyiz, gerek çevremizde olanlar ve olmayanlar, gerek iç ve dış sorunlar, yetmedi bir de iktisadi sorunlar arasında yaşamağa çalışacağımız bir bayram olacak bu yıl.
Bugün sizlere Euro'nun Dolar'ı geçip geçemeyeceğini ya da bağzı kaşınanları tartışmayacağım, çünkü ben ne iktisatçıyım ne de siyasetçi. Sadece sıradan bir vatandaşım, bu tarz konulara kafa yoramayacak, yorsa da delirmeyecek kadarım.
Bu tarz konuları yetkililere bırakmak en iyisi olacak, onlar her şeyin en doğrusunu bizlerden çok daha iyi bilirler, bilmeselerdi yetkili olmazlardı.


Bizler iyisi mi koyunlarımızı kesmeğe odaklanalım, çünkü Kurban Bayramı içerisinde koyun kesmek ve çevreyi kana bulamak farzdır.
Şöyle adam gibi temiz şekilde kurban kesebilmeği ya da kesemiyorsak işin ehline başvurabilmeği bir türlü öğrenemedik, liyakatsiz şahısların ellerinde koyunlar da telef oldular.


Kaldı ki bu sıçak havalarda koyun yerine karpuz kesip paylaşmak daha hayırlı çünkü karpuz ücretleri koyunun ücretinden daha pahlıya gelmekte.
Kurban Bayramımız Mübârék Olsun.