Bu Blogda Ara

Sayfalar

10 Ekim 2022

Marmaray'da İdrarını Yapan Şahıs

 Bu sefer pek güzel haber veremeyecek sizlere ben. Hayatta bağzı şeyhleri de duyacak ve görecekmişim.
Tuhaflık zaten bizde değil Marmaray içinde idrarını istifini hiç bozmadan yapabilen Hindistanlı bir şahısta. Üstelik öyle bir ustalıkla başarıyor ki bu işi, insan ister istemez alkış yağmuruna tutuyor.


Asıl dikkât çeken iki konu mevcut bu hadise-i tazyik-i mesane dâhilinde:
Birinç mevzuat-ı umumiye bahsettiğim Hindistanlı şahsın tren giderken kapunun yanına gelmesi ve pantolonunun ıslanmasına ve abdestinin de hâliyle bozulmasına aldırmadan hortumundan sıvıyı boşaltması.
İkinç mevzuat-ı umumiye ise ıslanmış ve necis olmuş ve tabi ki hâliyle idrar kokan pantolonuyla üç istasyon boyunca istifini hiç bozmadan ve rahatlığını muhafaza ederek gidebilmesi.
İmdı avdet eyledik zurnanın zart dediği yere ki söyleyeceğim lâf-ı şerif işbu şahsın yanındaki birlikte olduğu üç adet kadın dahi mevcut ve Bakırköy istasyonunda etkiye karşı hiçbir tepki vermeden adam olmayan Hindistanlı erkek bozuntusunun yanında yürüyebilmeleri.
Buyurun abi buradan yakın. Zaten ineklere tapan bir milletten dünyaya ne gibi bir hayır gelebilir ki?


Tamam biliyoruz İnek harika bir hayvandır, insanın emrine sadece birkaç avuç saman ve birkaç yudum su karşılığında etini derisini sütünü vererek hayatını feda etmiyor mu? Sırf bu yüzden bile insanların küçükbaş ve büyükbaş hayvanlarımıza olan borcu çok yüksek ki Hindistan'da inekler tapılınacak varlıklar oluyorlar.