Bu Blogda Ara

Sayfalar

29 Eylül 2014

Polka Dot

Devam ediyoruz Polka Dot'lara, çünkü her geçen gün başka modeller de geliyor.


İlk olarak Polka Dot pantolonla başlıyoruz, İspanyol Paça kesimi bu sefer boy kompılekısli değil, çünkü dikkât edecek olursanız ayakkaplarının üstlerini kapatıp gerekli gereksiz bacakları uzatmıyor, yani kısaca kaba tabirle mal meydanda.


Polka Dot sadece elbiselerde değil bluzlarda da var, yalnız bu resimde pareoya dönüşmüş, lâkin kemerin tokasına bayıldı ben, çok güzel.


Şaka bir yana mayolarda güzel yakışıyor, üstelik kemer deseni bu mayoya cuk diye oturmuş gökyüzüne otak kurmuş hem de.


Diğer manyomuzla karıştırmayın, buradaki başka bir model, üstelik belki bazılarınıza daha da sexi gelebilir ama kanaatimce ortadaki kolye tarzı şey olmasaydı sıradan bir manyo olacaktı.


Burada da biraz tuhaf bir tarz ama yaka biraz değişik olmuş, yoksa yaka böyle olmasaydı daha bir değişik havalı olurdu gibime geliyor.


İşte günün şıkkı, yeşil ceket, yeşil ayakkabı, yeşil çanta ve beyaz üzerine yeşil Polka Dot. Mükkemel bir uyum yakalandığı için insanı kendisine hayran bırakacak tarz.


Burada ise ayakkapları değişik, ama az önceki dediklerimin bu sefer de arkasında ben.


Bu yazımın son resminde ise mor üzerine beyaz dikkâti gömleğe çekmeyi beceriyor, ayakkaplarının kırmızılığı burada biraz absürd kaçmasına rağmen dikkâtler gömlekte olduğu için çok da sırıtmamakta.