Bu Blogda Ara

Sayfalar

01 Mayıs 2018

Minik Mucize

Büyüklerimiz eskilerde derler ki yedi aylık doğanlar hayata tutunurlar ama sekiz aylık doğanlar için fazlama umut yoktur.
Gelgelelim ikibinonyedi yılının Ekim ayında İngiltere'de dünyaya gözlerini açan Frankie Bebek biraz daha erken sayılabilecek zamanda ya da daha açık anlamda altı aylıkken dünyaya gelmiş.
Kendisini doğuran doktorların bile yaşayamayacağını söylediği ama beyin dâhil hiçbir organ-ı şerifinde herhangi bir erken doğan bebeğin eksiklikleri bulunmaması sayesinde doktorları heyecanlandıran ancak buna rağmen topu topu üçyüzaltmışsekiz gram ağırlığındaki parmak bebek kahramanımız büyük bir inatla hayata tutunarak bilim ve tıp dünyasını şaşırtmayı başardı.


Annesinin karnında geçirmesi gereken gelişmesinin geri kalan zamanını da sadece üç ay içerisinde hastahanedeki küvözde tamamlayan Frankie Bebek doğması gereken tarihten de önce hastahaneden taburcu edilerek başka bir imkânsızı daha başardı.
İşbu şekl-i şerifte hayata inatla tutunan ve geçen gün yedinci ayına basan Frankie Thompson İngiltere'de doğan en küçük sağlıklı bebek oldu.
Biz de kendisine uzun ve sevip sevildiği güzel bir ömür ve anneli babalı büyütmesini Allah'tan niyâz ederiz.