Bu Blogda Ara

Sayfalar

28 Nisan 2018

Bulmaca Seks Kadar Etkili

Hayatta her şey seks değildir. Evet seks de çoğalmak için gereklidir ama sürekli seksi düşünmek insana yarar getirmez. Çoğalacağız ama nereye kadar çoğalacağız?
Hem çoğalsak dâhi dünyamız bizlere yetecek mi bakalım?
Yoksa ileride Merih'te falan mı yaşamayı düşünüyoruz?
(Kafamda deli sorular)
Bizlerin hayatlarımızda seksten daha önemli sorunlarımız ve sorumluluklarımız var, örneğin çalışmak ve para kazanmak gibi. Para olmadı mıydı seks de olmaz.
Başka bir sorumluluğumuz da önce yummilenip sonra da çeşitli idman hareketleri yaparak biraz olsun güç kazanmak. Çünkü gücümüz yokken seks de yapamayız.
Bendeniz işbu akşam-ı şerife neden acaba bu kadar sekse kafayı taktım? İmdı reklâmları bir tarafa bırakıyor ve haber-i şerifimize geçiveriyoruz.


Mâlum-u aliniz çalışkan İngiliz bilim adamları araştırma yaparlarken genellikle gecelerini gündüzlerine katarlar ve adam gibi seks yapamazlar.
Bu sefer de seks ile bulmaca arasında bir bağlantı için kafalarını yormuşlar ve araştırmalarının sonunda bulmaca çözmeden bırakmayan insanların beyinlerinin mutluluk hormonu sayesinde sanki orgazm olmuş gibi bir hâlet-i ruhiyeye eriştiğini ortaya çıkartmışlar.
Demek ki İngiliz hâlkı seks gibi yarı yararlı bir iş yerine bulmaca çözmek gibi beyni işleten bir faaliyete giriştikleri cihetle çok çocuk sahibi olmamayı tercih ediyorlar.