Bu Blogda Ara

Sayfalar

23 Eylül 2014

Hoşça Kal Yaz

Yaz bugün resmen bitti. Çünkü takvimler çabuk değişiyor ne yazık ki =(((


Hoşça kal tatil, plajlar, yazlık mekânlar, deniz, yüzme, mayolar, bikiniler, havlular, çantalar, simitler, sevgililer, gece kulüpleri, Alaçatı, Çeşme, Bodrum, Fethiye, Antalya, Mersin, Kınalıada, Büyükada, karpuz, kavun, şeftali, kayısı, sıcak, güneş, bronzlaşma, güneş yanıkları, koruyucu kremler, Nivea, Delial, rakı, balık, sahiller, kumsallar, müzik, happy hours, disk jockey performans, blush time, Ayfon Beş, terleme, kıl, ağda, saç boyası, şampuan, valizler, uçak biletleri, parmak arası terlikler, sandaletler, yelkenli, jet siki, diet, günbatımları izleme, gündoğumları izleme, güneşli akşamlar, Çilay, Reyna, tekne turları.


Ve tabi ki en önemlisi "Yaz Aşkları", olmazsa olmaz. Sonbahar geldiği ve yazlıklardan dönüşümüzde unutmak zorunda kalsak bile mutlaka yaşanması gereken şey.


Bu konuyu bir gün uzun uzun deşeceğim, çünkü gerçekten ne olup ne olmadığı hakkında fazlama bir malûmatfuruşa sahip değilim. Yalnız ben değil, hiç kimse bunun neden olduğunu bilmez.


Tüm bu yukarıdaki listede yazılan nesne-i şeriflere içimiz elvermese dahi kocaman bir güle güle demekten başka çaremiz kalmadı artıkım.


Bir zamandan beri yapraklar da sararmaktalar zaten.
Önümüzde artık serin hava, yeşilçay, kahve, çorba, kaşkol, şal, atkı, kazak, pantalon, çorap, nezle, öksürük, palto, okul, dersler, iş, stres, hüzün ve sessizlik bekler bizi.
Tabi yağmur ve soğukları saymadım.


Bugün artık sonbahara giriyoruz. Girerken dikkâtli girelim, dokuz ay sonraki yaz zamanına kadar kendimizi hasta etmeyelim.
Yüzünüzden gülücük, kâlbinizden sevgi eksik olmasın canlarım benim.