Bu Blogda Ara

Sayfalar

21 Nisan 2018

Holiwut'un Tek Çocuğu

Hayat ne yazık ki tüm çocuklara eşit olarak davranmıyor.
Bazıları hayata ezik olarak başlıyor bazısı da doğuştan şanslı ama ne kadar şansı olduğu biraz su götürür bir tartışma-i şerif.
Çocuk dediğiniz adı üstünde çocuk olduğu için yaramazlığını yapacak.
İşbu haber-i şerifimizde ilk bahsettiğimden değil de şansı konusunda su götüren tartışmanın tarafındakilerden bahsedecek sizlere ben.
Çünkü bu çocukların çok büyük bir çoğunluğu anne babaları meşhûr takımından oldukları cihetle resmen gerçek anlamda çocukluklarını yaşayabilmekten uzak kalmaktalar.
Örneğin herkesin bir halt sandığı Kim Kardeşyan'ın sadece dört yaşındaki dünyalar tatlısı evlâdına sırf reklâm için saçma sapan kıyafetler giydirdiği için Emmarigan Basını verip veriştiriyor.
Ya da Beyonce'nin yine dünya tatlısı evlâdına resmen assolist kıyafetleriyle davetlere götürmesi hakkında basın pek de saygılı değil.
Bizler basın için inokta diyoruz ama aynı basının inoktalık yapmadığı zamanlar da bulunur.
İmdı haber-i şerifimizi kıraat eyleyelim:


Şimdi konuyu nerelere bağlayacak ben bir kıraat eyleyin de temaşa edin.
Gençliği zamanında az zıpırlık yapmamış olan ve fotbol oynamaktan başkaca işi gücü yokmuş gibi gösterilen Mançester United'in ve İngiliz Ulusal Takımının kaptanı David Beckham ve bekârlık zamanında tavlayabilmek için çeşitli diller döktüğü zamanın ünlü kadın müzük grubu olan Spice Girls'in üyelerinden olan eşi Victoria Adams Beckham çifti çocuklarını bu kadar meşhurluklarına rağmen sıradan normâl bir aile gibi yetiştirmekteler.
Öyle ki en küçük kızları olan Harper her ne kadar dünya basınının gözünün önünde büyümesine rağmen reklâm panosu olmak yerine çocukluğunu doğal olarak yaşıtlarıyla beraber yaşıyor.
Örneğin Holivut sokaklarında hiç kimseyi takmadan yaramazlığını da yapıyor, diğer çocuklarla oyun da oynuyor.
İmdı da avdet eyleyelim zurnanın zırtladığı mıntıka-i şerife.
Diğer ünlü çocuklarının anne babaları tarafından dayatılan yaşantılarını eleştirenler Harper'i örnek göstermekteler.
Ben de ahanda işbu nokta-i şeriften Maşallah diyorum.