Bu Blogda Ara

Sayfalar

05 Haziran 2021

Gıdalı Beslenme Zamanı

Bizler her zaman hayatlarımızda gıdalı beslenerek gelenekli yummileniyoruz, ama gerçekten yediklerimizin sağlıklı olup olmadıklarını sorgulamıyoruz bile.
Yıllardan beridir küresel kapitâlist güçler bizlerin dengelerini bozmak için çalışıyorlar, korona moronadan önce de yapıyorlardı yapmağa da devam ediyorlar.
Nasıl mı?
Denemek için birkaç gıdayı deneyimledik, sonucunu da sizlerle paylaşalım istedik.


Çilek:
Isırdığınızda orta kısmında boşluk var ise hormonludur. Artık o çileği yemeyin.
Mısır:
Kusursuz ve sıralı şekilde düzgün mısır almayın. Genetiği ile oynanmış ısmarlama üründür.
Zeytin:
Bekleme süresi sebebiyle boya sıkça kullanılır. Eğer çekirdeği kahverengi değil siyahsa boya katılmış demektir.
Yoğurt:
Markası ne olursa olsun hiçbir hazır yoğurdu almayın. Evde günlük süt ile mayalayın. Ya da hiç yemeyin. O kadar kesin.
Süt:
Ya günlük süt alın ya hiç süt almayın. Günlük sütte markanızı üçdört gün bekleterek test edin. Bozulmazsa o markayı artık almayın.
Pâlmiye Yağı:
En yoğun olduğu ürün Nutella ve benzerleri gofret ve cipslerdir. Sağlıksız olduğundan Fransa bu yağa ilâve vergi getirmiştir. Atıştırmalık yiyeceklerde sıklıkla pâlmiye yağı kullanılır. Pâlmiye yağından yapılmış kaşarı deneylerde fare bile yememiştir.
Et Ürünleri:
Salam ve sosisi evinize bile sokmayın. Hamur hâllerini görseniz inanın mideniz kalkar.


Bu yazılanlar sıradan sağlık tavsiyeleri olmadıkları için lütfen ciddiye alın. Farkında değilsiniz ama yavaş yavaş öldürülüyoruz. Günümüzdeki kanser vakaları ve obezitenin en büyük müsebbibi bu beslenme alanındaki vahşettir. 
Evet tam bir vahşet bu gıda düzeni. Mâlesef kanser ve obeziteye çok sık rastlıyoruz. Eğer tedbir almazsak yakın gelecekte her ailede en az bir kişi kansere yakalanmış olacak.