Bu Blogda Ara

Sayfalar

27 Kasım 2011

Burçların Tarifi

KOÇ : Yaşamı seven canlı kişiliklerdir, hayatı dolu dolu yaşamak ister, hareketli ve enerjiktir. ASLAN ve YAY burcuyla çok uyumludur.
BOĞA : Sıcak kanlı ve dobradırlar, düşündüklerini hemen dile getirirler, kimseden çekinmezler. Uyumlu burçları YENGEÇ, BAŞAK, OĞLAK.
İKİZLER : Ruhsal durumu bir anda değişebilen kişiliğe sahiptir, öğrenmeyi çok sever, söz cambazıdır. Uyumlu olduğu burç ASLAN, TERAZİ, KOVA.
YENGEÇ : Duygusallığı ağır basan bir burçtur. Dürüst, iyi niyetli herkese yardım etmeyi sever. Uyumlu olduğu burçlar BOĞA, AKREP, BALIK.
ASLAN : Cesareti ve öz güveni ön planda olan burçtur. Başarılı yetenekli, kin tutmayan bagışlayıcı özelliği vardır. Uyumlu burçları KOÇ, YAY, İKİZLER.
BAŞAK : Çalışkan, sabırlı ve hedefine ulaşmak için dişini tırnagına takıp hayallerinin peşinden koşan burçtur. Uyumlu oldugu burç BOĞA, OĞLAK.
TERAZİ : Herkese karşı adaletli, olduğu gibi görünen, asla istemedigi şeyi yapmaz, ısrardan hoşlanmaz. Uyumlu olduğu burçlar İKİZLER, KOVA.
AKREP : Her konuda kendine güveni olan, enerjik, çalışkan, çok zeki, her şeye yetenekli burçtur. Uyumlu burçları YENGEÇ, BALIK.
YAY : Özgürlüğüne düşkün, emir almaktan asla hoşlanmayan, her olay karşısında sağlam duran yapısı vardır. Uyumlu olduğu burçlar KOÇ, ASLAN.
OĞLAK : Güvenilir, dürüst , çok duygusal ama bunu hissettirmeyen hep içine atan kişiliktir. Uyumlu burçları BOĞA, BAŞAK.
KOVA : İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyan, alçak gönüllü, ileri görüşlü ve herkesin akıl danıştıgı burçtur. Uyumlu burçları İKİZLER, TERAZİ.
BALIK : Cömert, hassas, aşırı duygusal, dürüstlüğe önem veren, kurallara bağlı, prensipli, dost canlısıdır. Uyumlu burçları YENGEÇ, AKREP, KOÇ.