Bu Blogda Ara

Sayfalar

30 Eylül 2011

Terk Edilmenin Dayanılmaz Hafifliği

Terk etmek veya Terk edilmek hayatımın içinde var olsa dahi pek başıma gelmesini istediğim bir şey değil ...
Güvenen bir insanı yarı yolda bırakıp gitmek aslinda o kadar acı bir şeydir ki ... Kolay kolay toparlanamaz ... Her iki taraf için de geçerlidir ... Hele de arada sevgi varsa ... Kolay olmuyor yani sevdiğin insanı unutmak :-((
Hem tamamen duygusal, hem de tıkırında olmayan ekonominin vaziyet-i umumiye olarak :-))
Çünkü İngiltere topraklarında İngiliz Kadınları üzerinde küçük bir araştırma yapan "Superdrug" Mağza Zincirinin çıkardığı sonuçlara göre terk edilen kadınlar ruhlarını iyileştirmek ve içleri paramparça olup da kalpleri kırılmasına rağmen çevrelerine yıkılmayıp ayakta olduğunun havasını yaratmak için ortalama olarak 497 Pound para harcıyorlar ...

Bunun 92 Pound'u berbere gidiyor, yeni saç rengi ve saç kesimi için ... Malum ki yeni görüntü insana hayatı daha güzel göstermeye başlar ... Ben bunu kendimden biliyorum :-))
Berberden sonra ikinci adres Alış Veriş Merkezleri ... Yeni görüntüyü tamamlayacak olan yeni elbiselere 123 Pound, ayakkaplara da 61 Pound pay düşüyor ...
Tabi bronzlaşmak da lazım, ki genelde spreyle olur, hele de İngiltere'de, bunun da masrafı 40 Pound ... Bitti mi? Bitmedi :-))
Kendımi şu anda Kadıköy Vaporundaki veya Tren Dö Banli Dö İstanbul'daki kalem satan arkadaşa benzettim :-)) Hani bir Pilot Kalem şu kadar, yanında Tükenmez Kalem, Kurşun Kalem, Bloknot falan filan feşmekan da bedava arz eden :-))
Kendisine yeni ber sevgili bulabilmek için güzelleşmeye devam ediyor, sıra Make-Up malzematına geldi, kendini çirkin sandığı için extra güzelleşmenin maliyeti de 49 Pound :-))
Daha bitmedi, güzel kadınların elleri de güzel olmalı, manikür faslının bedeli de 52 Pound :-))
Kolay değil, yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım, eskileri unutmanın en kolay yollarından birisi de spordur, salonlara taşınıyoruz şimdi de ... Çıksın bakalım ceplerden 82 Pound'çuk kadar :-))
Ki spor da kadınların beşte ikisinin sevdiği ve bu depremi atlatırken olası bir şişmanlığı önleme konusunda bir numaralı tavsiyemdir ... Çünkü kalp kırıklıklarına karşı tek çare Çaklıt'tır, fakat fazla Çaklıt kilo aldırır :-(( Zayıf kalabilmek için de spor yapmak lazımdır :-))

Aynı araştırma erkekler tarafından terk edilen kadınların dörtte üçünün güzelleşmek uğruna harcadıkları paranın her kuruşuna değdiğini, 14%'in diet yapmaya başladığını, kalan 11%'in ise çöpçatan sitelerine üye olduklarını da ortaya çıkardı :-))