Bu Blogda Ara

Sayfalar

12 Ağustos 2011

Yaz Kışa Borcunu Ödüyor

Yine boş bir gün geçti hayatımdan ...
Sabah havanın bozukluğu ikindi zamanı yerini Güneşe bıraktı.

Her şeye rağmen hayat çok güzel, dışarısı serin bile olsa ben mutluyum. Mutluluğum yüzünden içim içime sığmıyor, sanki bir açıklık bulursa coşku içimden dışarı patlayacak :-))
Bu gece gökyüzünde Dolunay var, sahil de mükkemel, ama bende güç yok yürüyecek aslinda, ama güzellikler bazı aksilikleri rafa kaldırmama yetiyor.

Fakat akşam bilgisayara oturunca bazı arkadaşlarımın benle olan bağlantılarını kopardıklarını gördüm :-((
Biliyorsunuz Facebok sizi arkadaşlık listesinden kaldıranları size bildirmiyor nedense, ancak o kişinin profilini aramanız lazım :-(( Ki hala arkadaşınız mı yoksa sizi listesinden kaldırmış mı anlayabilesiniz diye ...
Sıradan insanlar olsa ses etmeyeceğim ama bu kişiler arkadaşım. Ya da arkadaşım olduğunu sandığım kişiler :-(( Ne diyeyim, yolları açık şansları bol olsunlar, gidenin arkasından ağlamak bize yakışır mı?

Her ne kadar Facebok son dönemin en büyük Web-Sitesi de olsa, bugün gazetelerin birisinde Anonymous adlı bir grubun hack listesinde Facebok'un da olduğu yazıyordu, fakat bu saldırı 5 Kasım 2011'de olacakmış, şimdilik bir tehlike yok ama bu aralar Facebok'a dikkat edin.
Bu arada bu haberim inşallah gereken yerlere ulaşmıştır.

Yarın Cumartesi, herkes tatildeyken ben dükkanda olmam lazım, ama eğer bir gün kendi dükkanım olursa ne üzerine olursa olsun asla ve asla Cumartesi günleri açmayacağım.