Bu Blogda Ara

Sayfalar

23 Ağustos 2012

Seks Kadına İyi Geliyor

Bu aralar kendimi Dünya Geleceği için feda etmeye karar verdim, hazır Beşiktaş sürekli "Feda" T-Shirt'i çıkartıp duruyor ve taraftarları da sürekli giyiyorlar ya =)))


Dünyanın son zamanlarındaki sorunu "Spermatozun"u kaliteli olmayan erkekler yüzünden bir çok kadın kocasından hamile kalıp çocuk doğuramıyor.


Bu soruna bir çare olarak sürprüz bir şekilde Ceviz ortaya çıktı. Cevizde bulunan O-Mega 3 ve O-Mega 6 yağları spermlerin kaliteli olmasına yardımcı oluyor, size tavsiyem kaliteli çocuk yapabilmek için günde yetmişbeş gram Ceviz yiyin =)))


Ayrıca kaliteli spermin kadınların ruh sağlıklarına iyi geldiği açıklandı. Ceviz yiyen erkeğin sperminde Bunalım tedavisinde kullanılan bir sürü Anti Depresan Madde bulunuyor, hani günümüzdeki Ruh Doktorlarının sürekli yazdıkları Prozac tarzı ilaçlar gibi ...


Hatta spermde bulunan diğer çeşitli hormonlar kadının beynini harekete geçirip daha fazla yumurtlamasını sağlıyor ve bu sayede doğurganlık oranı da artıyor.


İşte bunun için sporcu erkeklerin müsabaka öncesi cinsel ilişkiye girmemesi, fakat kadın sporcuların bu ilişkiden kaçınmaması söylenir antrenörler tarafından ...


Çünkü erkek ilişki sırasında kadından daha fazla güç ve kuvvet harcar ... Atalarımız boşuna Kuvvet Macunu yapıp kullanmadılar ...
Yani sözün kısası, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada ne yaparsa yapsın bazı konularda Osmanlı İmparatorluğuna hiç bir şekilde yetişemiyor.
Eh, ne yapalim biz de, eğer elmaya lâf anlatamıyorsam elma benim lâfımı dinlemek zorunda değil, bu durumda da elma olmaz armut olur ancak o zaman =)))