Bu Blogda Ara

Sayfalar

06 Mart 2011

İlişkinize Başka Bir Kadının Gölgesi Düşerse

İlişkileri allak bullak eder üçüncü şahıslar…


Genelde ilişkilerin korkulu rüyasıdır üçüncü şahıslar. Bu durumlarda kadınlar biraz daha telaşlıdır, onların bu telaşı belki de olmayacak sorunları doğurur ve büyütür ..

Erkekler üçüncü şahıs tehlikesine karşı daha soğukkanlı davranırlar, önemsemedikleri için değil esasında konuya prim vermek istemezler ama önlemlerini almayı da ihmal etmezler. Üçüncü şahısların atakları karşısında sakin kalabilmeyi becermek, onları ilk adımda bozguna uğratacaktır.

Kocanızı ya da sevgilinizi sokakta, bir eğlence gecesinde, iş yerinde ya da herhangi bir ortamda yakın takibe alan bir kadını fark ettiğiniz anda huzurunuz kaçar mı? Kaçar tabi! Huzurun kaçmasıyla siz de yanınızdakinin huzurunu kaçırmaya başlarsınız. Kadını fark ettiğiniz anda yanınızdakini soru yağmuruna tutarsınız, kadını daha önceden tanıyıp tanımadığını merak edersiniz, işte bu durumda erkek sizi kırmak ve üzmek istemediği için bahsettiğiniz kadını fark etmediğini söyleyecektir, ama siz ikna olmayacaksınız, üstelemeye devam ederek ortada olmayan bir şeyi canlandırıp sorun haline getireceksiniz.


Esasında önemli gibi görünen üçüncü şahıslar önemsizdir, önemli olan sizin ilişkinizdir, konuyu üsteleyerek ilişkinize zarar vermeyin, bırakın hangi kadın yanınızdakine göz koyuyorsa koysun, görmeyin!

Görmemek önemsememek değildir. Esasında önemsediğiniz için görmeyin, yanınızdaki erkeğin de bu üçüncü şahsın varlığının farkında olduğundan emin olabilirsiniz. O halde bırakın konu kendiliğinden çözümlensin. Üçüncü şahsı görmezden gelmeniz ona prim vermemenizi sağlayacaktır, rahat olun, eşiniz ya da sevgilinizin her ne kadar başkası tarafından dikkate alınmak hoşuna gitse de beraberliğini de bir başkası için tehlikeye atmayacaktır, konu da kendiliğinden kapanacaktır.

Ama tam tersi olup partneriniz üçüncü şahısı tercih edecek olursa durum her ne kadar üzücü olursa olsun gene de size avantaj sağlayacaktır. Hayatımızda bizi üçüncü şahıs için terk edecek biriyle mutluluğun zaten mümkün olmayacağını hepimiz biliriz.

Hayko'nun Notu : Bu yazı "Kalbini Araştır Ve Ruhunu Dinle" adlı Web-Siteden alıntılanmış ve original yazıdaki tüm Türkçe hataları düzeltilmiştir.