Bu Blogda Ara

Sayfalar

17 Haziran 2011

Beşi Bir Yerde

Gönüllerde seve seve dillerde hece hece Basketbolda da şampiyon söke söke Fenerbahçe


Potalarımızda uzun zamandır böyle Final yaşanmamıştı.
Geçtiğimiz eski yıllarda fazlama başarılı olamayan kulüp takımları meydanı müessese takımlarına bırakmışlar, seyirciler de tribünlerden yavaş yavaş uzaklaşmışlardı. Öyle ya, Fenerbahçe dururken veya Galatasaray dururken kalkıp Efes Pilsen, Oyak Renault, Beslen, Çukurova, Eczacıbaşı, Paşabahçe, Ülker, Tofaş, Banvit gibi basketbol faaliyetlerine her an sona erdirecek veya şimdi esameleri bile okunmayan takımları destekleyecek değillerdi.


İyi ki bu yıl Galatasaray kendine geldi, bize Derby'nin Efes Pilsen'e karşı değil, Galatasaray'a karşı oynanması gerektiğini öğretti. Biri olmazsa diğeri de olmuyor, bunu artıkım anlayın.


Bazen zor bazen kolay, ezeli rakip ve ebedi dost Galatasaray karşısında alınan ve alınacak olan her zafer her zaman olay. Tek kelimeyle potada Fenerbahçe kral, başarıda emeği geçen herkese helal. İyi günde kötü günde yılmadılar, şimdi günümüzde adı "Beko Basketbol Ligi" olan Türkiye Birinci Basketbol Liginin zirvesindeki tek armadalar. Kutlu olsun coşkulu olsun, müze Avrupa'dan da kupa örnekleriyle dolsun.


(Amin!)
Darısı gelecekteki diğer şampiyonluklarımıza :-))

Bu arada, bugünkü mücadelede son dakikaya kadar alınlarının teriyle bize karşı mücadele eden Galatasaraylı sporculara kocaman bir helal, fakat tribündeki spor ruhuna uygun olmayan davranışlarda bulunan kendini taraftar zanneden insanlara da aynı kocamanlıkta bir haram olsun.
Lafım gerçek sporseverlere değil, herkes bu lafımın kimlere gittiğini anladı.
Sahi Adnan Başkanım, aklıma gelmişken sorayım, kolunuzdaki saatiniz kaç acaba?